Woodland Doll (peachy orange)

€ 23,50 Incl. btw
Niet op voorraad
Levertijd: onbekend

Woodland Doll (peachy orange)

Dit Woodland Doll popje werd in de jaren ’70 voor het eerst geproduceerd in Japan. Intussen is het sinds 2011 opnieuw in productie genomen.

Europa had voorheen een agentschap, Lapin & Me, die Europese klanten voorzag van deze schatjes. Helaas heeft dit bedrijf haar deuren gesloten en het is onbekend of Lapin & Me wordt voorgezet. Daarmee is alleen het agentschap in Japan nog leverancier. Zij voorzien echter alleen Azië.

En wat wil het toeval? Er zijn intussen twee nieuwe kleuren in drie versies ontwikkeld: matcha green en peachy orange, maar niemand in Europa die deze dus verkoopt. GijsRadijs haalt deze nieuwe kleuren, in beperkte oplage, exclusief naar Nederland!

Dit zijn dus ook precies dezelfde poppetjes als die voorheen geleverd werden door Lapin & Me. Ze worden ook in de speelgoedfabriek Kodama Toy gemaakt. Het zijn dus de originele woodland dolls, in 2 nieuwe kleuren die niet mogen missen in je collectie!

Elk popje is handbeschilderd en met de hand gespoten in het oorspronkelijke bedrijf in Japan nl. Kodama Toys.

Een écht collector’s item, want dit is net zoals de andere Woodland Dolls een limited edition! Het betreft hierbij een nieuw product.

Het hoofdje is draaibaar. 

Afmeting : 22 cm hoog
Leeftijd : vanaf 3 jaar

Deze schatjes zijn er ook nog in andere kleuren en variaties, kijk gauw!

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »