Over ons


Weet je nog? Dat ene kopje dat altijd in de buffetkast van je oma gestaan heeft? Of het servies van je ouders dat alleen met kerstmis op tafel kwam? GijsRadijs houdt van vintage. Maar eigenlijk nog meer van de verhalen die er aan vast hangen. Verhalen die het verdienen een huis te krijgen waar een nieuwe geschiedenis ontstaat.

 

Hier vind je spullen die al een heel leven achter de rug hebben. En we hebben nieuwe items met een vintage uitstraling. Wie nieuw en oud combineert ziet dat er iets bijzonders ontstaat. Dat is waar wij van houden en wat we online aanbieden. Het aanbod is het resultaat van grondig speurwerk in binnen-en buitenland. En we klimmen graag op gevaar-voor-eigen-leven-zoldertrappetjes voor dat ene mooie klokje of stofje. Wekelijks hebben we nieuw aanbod. Dus kom vooral vaak terug.

 

GijsRadijs is een initiatief van Remke (44). “Ik houd enorm van oude spullen. Toen wij het huis van mijn schoonouders op moesten ruimen vond ik prachtige items die me lieten zien hoe mooi ‘oud’ kan zijn. In mijn eigen huis geef ik de mooiste vondsten een plekje en geniet ik dagelijks van een interieur waar leven in zit.”Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »