Woodland Doll (roze metallic) limited edition

Kodama Toy - Japan
€ 29,95 € 22,50 Incl. btw
Op voorraad

Woodland Doll Limited Edition (roze metallic) (blauwe versie is uitverkocht)

Dit Woodland Doll popje werd in de jaren ’70 voor het eerst geproduceerd in Japan. Intussen is het sinds 2011 opnieuw in productie genomen.

Europa had voorheen een agentschap, Lapin & Me, die Europese klanten voorzag van deze schatjes. Helaas heeft dit bedrijf haar deuren gesloten en het is onbekend of Lapin & Me wordt voorgezet. Daarmee is alleen het agentschap in Japan nog leverancier. Zij voorzien echter alleen Azië. Maar GijsRadijs haalt deze nieuwe kleuren, in beperkte oplage, exclusief naar Nederland!

Dit zijn dus ook precies dezelfde poppetjes als die voorheen geleverd werden door Lapin & Me. Ze worden ook in de speelgoedfabriek Kodama Toy gemaakt. Het zijn dus de originele woodland dolls. Wat deze heel speciaal maakt is dat deze eigenlijk niet voor de verkoop bestemd zijn. Deze metallic kleuren worden ingezet op beurzen die het Japanse agentschap bezoekt. Maar na lang aandringen konden wij een beperkt aantal inkopen en nu ook Europa verblijden met deze limited editions!

Elk popje is handbeschilderd en met de hand gespoten in het oorspronkelijke bedrijf in Japan nl. Kodama Toys en is gemaakt van kunststof.

Een écht collector’s item, want dit is net zoals de andere Woodland Dolls een limited edition! Het betreft hierbij een nieuw product. Het hoofdje is draaibaar. 

Afmeting : 22 cm hoog
Leeftijd : vanaf 3 jaar

Deze schatjes zijn er ook nog in andere kleuren en variaties, kijk gauw!

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »